Caş
- din carne de oaie -
*
Vă sugerez să citiţi: ZOL, Turdeanu’, Ulise, Filumenie, Zamphotograph, Turda, Mihai, danap, lucian, mirceavladut, Mirela, Tury, Gandulmeu, vienela, anastasia, Minnie, Axlandra, Spanac, jurnaldeschis, scamedinburic, Diana, NG, Milla, pandhoraa, abbilbal, puzzle, geanina, Sivinden, Paradisul, Melly, tu1074, g1b2i3, lunapatrata, samsara, vasiledumitru, revistascoliiiara, coltulcumuzica, Agatha, Anca, Radu, Sara, roxtao, abisuri, aliosa, daurel, mateescu, gânditorul, negura, Magina, Florina, AEFC, Colectionara, moisecodrea, … şi festivalurile de imagini Carmen, dragosteoarbă, costincomba, …
:)))) bine ca e intr-o poza ca altfel nu m-as fi putut uita atent :D ... cas din carne de oaie? Asta e vreo reteta de a lui Becali? :D
RăspundețiȘtergere# OchiVerzi: Este un "caş", preparat ca şi toba de porc, doar că, în loc de măruntaie şi şorici de porc este pusă carne fiartă de oaie. Are un gust specific de seu de oaie, dar, este bun. Cui îi place!
RăspundețiȘtergereCe bunatai ai pus. Chiar si asa ca-s numai poze si tot iti lasa gura apa. Mariana
RăspundețiȘtergere