23 aug. 2011

Pssst, că-i miercuri! (7)


Construcţia reţelei
Particip şi eu la Festivalul tăcerilor de miercuri. Pentru cei care nu ştiu, vă voi povesti, ca să înţelegeţi ce este “miercurea fără cuvinte, iniţiată de Carmen – ardeleanca noastră dragă … din Germania: Venim de departe şi cu capul în nori până dincolo de curcubeu la vânătoare de raţe sau picturi cu Roma. La un capăt de drum unde avem prieteni trecem dincolo de amintiri să vedem o nudistă la Turnul Chindiei pentru că avem motive. O mămică bună în Australia cu prospeţimea unui car îngropat în flori ajungem la fereastra către lume să vedem înc-un mâţ şi un câine şi o farfurie … nudistă (goală!) fără măști și bucuroși că-i așa și nu-i vorba de o extracție sau sfârșit de vacanță ori statui vii. Sub clar de Lună , cu eleganță, dintr-o cutie cu păpuși sau din Area 44, iese o siluetă feminină – eternă ghicitoare -, cu evlavie şi în secret, fără bani, printr-o fantă de lumină şi cu mare pompă, operaţia a reuşit. Criza nu se observă din alergare în liniştea înflăcărată de sub felinarul căzut în tăcerea mediului pentru o cină foarte romantică. Tabla buţii sună în arşiţa verii din pădurea în noaptea de vară, ca-ntr-o catedrală închinată florilor … Restul, citiţi la Carmen. Eu am trudit mult şi v-am înşirat cincizeci din cele 98 de participări de săptămâna trecută.

7 comentarii:

 1. Mereu m-am întrebat cum reuşesc micuţii ăştia să facă o asemenea construcţie, aproape perfectă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Muncă de Sisif pentru bieții paianjeni

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe cat sunt de urati pe ata sunt de interesanti paianjenii.
  Reusita fotografie!
  O noapte senina!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumos paianjen, dar mai frumoasă este fotografia casei lui.

  RăspundețiȘtergere
 5. ce frumos şi-a ţesut el pînza, mult mai frumos decît unii dintre noi şi le ţes pe ale lor; iar pînza lui e doar pentru a-i asigura hrana, supravieţuirea, pe cînd ale noastre...

  RăspundețiȘtergere
 6. Stravezie si fragila, e totusi alcatuita dintr-un material incredibil, mai rezistent decat otelul. Atat de fascinante sunt insusirile acestei “creatii” naturale, incat oamenii de stiinta o studiaza intens, in nadejdea de a-i afla secretele.

  RăspundețiȘtergere
 7. Fotografiile noastre seamana, doar dimensiunile difera. Si materialul :)

  RăspundețiȘtergere

Ce zici? De bine ori de rău, dar, la obiect!