16 mar. 2010

Pastila anti-stress

În copilărie, auzeam uneori expresia "Gatu' Poienii". Acolo se opreau cadavrele celor care se înceau pe Arieş. Pentru că văzusem barajul de la Bicaz, îmi imaginam ceva asemănător! Abia cu câţiva ani în urmă am avut ocazia să văd cum arată în realitate acest ... prag antieroziune de pe Arieş, situat în dreptul cartierului Poiana din municipiul Turda.
Vă invit să zăboviţi câteva zeci de secunde la Gatu' Poienii şi să înghiţiţi hapul antistress oferit de imaginea apei învolburate:

Faceţi bine şi nu băgaţi în seamă omniprezentele gunoaie! Sunt adevăratul brand de ţară al României!

4 comentarii:

  1. Noa serbus vecine.

    Mulţam de preumblarea pe coclaurile din jurul burgului tău. A fost relaxantă, deşi erau locuri demult cunoscute, dar ori de câte ori merg la Cluj îmi place să le admir minute în şir de la fereastra vagonului.
    Dintren se vede şi casa aceea neterminată, dacă nu cumva o fi alta. Csaă ce se voia de vacanţă, a intrat în vacanţă.
    Să ai parte de o zi bună şi ne mai vedem noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. # abbilbal: Regret că trebuie să precizez: nimic din ce am prezentat eu în aceste ultime postări ... nu se vede de la fereastra vagonului!
    Va trebui să cobori din tren, să te includem în echipa de hălăduitori, Ulise & Zamfir, ŞI SĂ TE PURTĂM PE COCLAURI VREO 6-10 KM CA SĂ VEZI PE TEREN ACESTE IMAGINI CARE ŢI-AU PLĂCUT. 50% este rezolvat: te aşteptăm!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţam fain pentru invitaţie vecine. Îmi place mult să bat coclaurile dar deocamdată mă văd nevoit să refuz această invitaţie. Un Pui Mic este prea mică pentru a mă însoţi pe coclauri şi n-am ce face cu ea, căci moşu o îngrijeşte când mami şi tati sunt la serviciu de la 8 dimineaâţa până pe la 5-6 după masa. Deocamdată mă limitez cu a urmări frumuseţile coclaurilor voastre din chipurile ce mi le araţi. La vară, în vacanţa Puiului Mic de la grădiniţă, am să-ţi arăt şi eu pe unde ajungem cu rolele. Anul trecut am fost prin Blaj, Cluj, Deva, Hunedoara şi Arad, dar niciunde nu am putut sta mai mult de două ore.
    Oricum, este mare asemănare între ce se vede din tren şi ce ai arătat în fotografii.
    Dar, sănătoşi să fim că niciodată nu-i târziu.
    O seară bună să-ţi dea Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. # abbibal: Nici o problemă: Puiuţii Mici cresc mari. Într-adevăr, este asemănare între ce vezi din tren şi ce este la 10-20 de km de calea ferată!

    RăspundețiȘtergere

Ce zici? De bine ori de rău, dar, la obiect!