30 ian. 2010

Recele apus al Bogăţii (2)

- continuare -



10 comentarii:

  1. Cand faci fotografii , te contopesti cu nemarginirea..pare ireal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Reies temperaturile scăzute din imagini.

    Sugestive, dar aşteptăm mai mult soare prins în ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. # INCERTITUDINI: Dacă nu eşti atent, te contopeşte cu peisajul şi ... gerul. Noroc că s-a trezit, în cele din urmă, unul din paznici Bechtel-ului. Mi-a servit veşnica pomenire a "fotografiatului interzis" şi "sun la poliţie". S-a potolit când i-am explicat că trebuia să fie afară din cabină ca să mă oprească să trec, nu după ce am trecut să mă latre. În privinţa sunatului, s-a potolit când i-am explicat că-i pot face serviciul de a suna eu la poliţie pentru că se leagă de mine şi, ca bonus, sun şi la şeful lui de la Bechtel, ca să-i spun cum păzeşte el dormind în cabină!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tamara31.1.10

    superbe, ca si sufletul tau care a prins frumosul intr/un peisaj rece!

    RăspundețiȘtergere
  5. # Tamara: Frumosul există peste tot. E nevoie numai de un dram de intenţie pentru a-l vedea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fotografiile tale aduna linistea! De asta m-am intors la ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. E INCERTITUDINI: Este normal. De regulă, fotografiile (eu le spun imagini pentru că nu sunt transpuse pe suport material!) din acest blog sunt făcute în "hălăduiri". Ce înseamnă aceste hălăduiri: ore sau chiar zile smulse din tumultul cotidian şi dăruite Prietenului meu. Deci, din start, se constituie în bucurie. Bucuria lui Ulise că ieşim în larg (chiar dacă în curte este liber!). Şi bucuria mea că îl fac fericit. Ca să nu mai spun şi de bucuria mea pentru că îmi clătesc mintea şi inima în natură. Cu inedit şi frumos la tot pasul.
    Deci: fotografiile mele iau liniştea de pe unde o găsesc şi v-o aduc vouă, cititorilor blogului. Cuvintele tale îmi confirmă că am reuşit.
    Revino şi vei mai avea parte de astfel de regaluri.

    RăspundețiȘtergere
  8. # INCERTITUDINI: Mă bucur şi îşi mulţumesc. Şi, asta înseamnă că ... trebuie să postez şi imagini cu Bogata în Soare, cum îmi cere Geanina? Asta fac acum, pentru că am fost iar la Bogata - de fapt, la Zolty (vezi: ) şi nu am avut timp să postez. Revino şi vei vedea că nu vei regreta!

    RăspundețiȘtergere
  9. # INCERTITUDINI: am uita să pun link-ul spre Zolty: http://zoltybogata.wordpress.com
    Merită să aruncaţi un ochi şi prin ograda lui virtuală. Nu uitaţi că este începător şi i-ar prinde bine nişte încurajări.

    RăspundețiȘtergere

Ce zici? De bine ori de rău, dar, la obiect!