28 mar. 2010

Ulise al II-lea

La cererea generală a publicului (e careva care nu a cerut?!), intră în scenă:
Aţi recunoscut personajul?

12 comentarii:

 1. Dupa cum se uita, Ulise al Doilea seamana cu Intaiul- ii plac departarile.
  Sau este poet!

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim28.3.10

  Din păcate, Ulise I-ul a plecat din curte cu câteva luni înaintea mamei mele, undeva pe la începutul verii lui 2000. După ce timp de mai multe luni tot scurmase la gard şi a ieşit, mai întâi în curtea mare, apoi, în stradă, apoi, ... L-am căutat, fluierând semnalul "nostru", prin tot cartierul ...
  La 1 noiembrie, am pus mâna pe animalul din imagini! Avea vreo şase săptămâni şi ... de 1 aprilie, mergem la Pietroasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, Ulise I-iul a simţit că trebuie să plece. Şi a plecat pentru a nu-l mai vedea.

  Ulise al II-lea este fain. Nu aş vrea să mă întâlnesc cu el pe unde nu trebuie. Dar pe unde trebuie, nu mă tem dacă aş fi doar eu şi el.

  RăspundețiȘtergere
 4. Oricât de nevăzute din tren sunt dealurile din jurul Turzii, ce mult seamănă cu cele văzute.

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim28.3.10

  # abbilbal: Despre Ulise I-ul, când avea vreo trei ani, un medic veterinar m-a prevenit: "Îl iubeşti prea mult. Când îşi va simţi sfârşitul, va ple ca de lângă tine!". Aşa s-a întâmplat. Am suferit mai puţin gândindu-mă că, poate, trăieşte, totuşi, pe undeva.
  Dacă în momentul la care am făcut pozele ai fi apărut în depărtare, te-ar fi înfiorat cu lătratul lui. După ce te-aş fi salutat, ar fi venit la tine ca să vă jucaţi!
  Ai dreptate: şansele de a te întâlni cu el pe undeva, fără să fiu şi eu pe-aproape, sunt, practic, nule!

  RăspundețiȘtergere
 6. # abbilbal: Nu greşeşti! Dealurile Turzii, cele pe care le vezi din tren, cele ale Bistriţei ori ale Sibiului, sunt parte din ondulările transilvane ale lui Blaga!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sustine campania - GROAPA UCIDE

  http://GroapaUcide.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 8. # Un Prost: Dacă nu eşti un prost ... grămadă, vei citi despre faptul că susţinem ideea, campania, la http://blogulise.wordpress.com/2010/03/28/intre-bare-a-zilei
  Chestia cu campania, cu banerul, cu celelalte şmecherii ca tu să ai un trafic mai mare pe blog, ... nu intră în preocupările noastre!
  Să ai o zi bună în fiecare zi!

  RăspundețiȘtergere
 9. Să ai parte de Paşti liniştite pe care să le petreci în tihnă şi pace în familie alături de cei dragi şi de Ulise al doilea.

  RăspundețiȘtergere
 10. Anonim2.4.10

  # abbilbal: Acum am pogorât din nouri (la Pietroasa, am avut parte de fulgere, de tunete şi de ploaie cu grindină!), am coborât pe Nasu' Dracului şi pe Valea Dracului, ... dar, vei vedea că singurul drăcuşor întâlnit a fost ... Ulise!
  Sărbători Fericite

  RăspundețiȘtergere
 11. Anonim2.4.10

  # INCERTITUDINI: Ziua de naştere mi-a fost luminată de fulgere. Primul lucru frumos pe care l-am întâlnit la Turda este că ... a înflorit magnolia din faţa Catedralei!

  RăspundețiȘtergere

Ce zici? De bine ori de rău, dar, la obiect!