Hotel ANDREI

Hotel şi restaurant ANDREI din Câmpia Turzii
Dacă cele de mai jos vă interesează, dacă intenţionaţi să veniţi prin Turda sau Câmpia Turzii şi căutaţi cazare, restaurant, un loc de popas în care să fiţi bine primiţi, contactaţi-ne:
telefon fix: +40 264 365 188
telefon mobil: +40 743 056 176
fax: +40 264
e-mail: autogara_campia_turzii@yahoo.com
sau, indirect, prin titularul blogului pe care sunteţi acum:
Zamfir POP
mobile: +40 747 128 938 sau +40 721 332 614
fax: +40 364 811 509
e-mail: zamfirpop@gmail.com
şi vă voi mijloci legătura.


O transformare spectaculoasă. Nimic nu mai seamănă cu ceea ce a fost acum, nu de mult, „Denis”. Hotelul-restaurant „Denis” a fost cumpărat de Dan Gheorghieş, patronul Daghemana srl şi, în decurs de numai câteva luni, a fost transformat radical, devenind una dintre cele mai frumoase şi rafinate construcţii din Câmpia Turzii.
Hotelul-restaurant „Andrei” şi-a deschis porţile pentru inaugurare marţi, 29 decembrie, orele 17.00, când patronul, Dan Gheorghieş şi administratorul, Marin Pop, i-au întâmpinat pe cei aproximativ 60 de invitaţi cu paharele de şampanie pregătite de sărbătoare.
La intrarea în frumoasa clădire, un bar select, cu o capacitate de 56 de locuri, oferă posibilitatea de a te relaxa în confortul oferit de o lumină discretă şi canapele de lux. Din bar intri în sala de restaurant, un spaţiu mare, modern amenajat, unde poţi beneficia de 380 de locuri. Se pot ţine aici nunţi, mese festive sau poţi lua masa cu încredere, deoarece maistru bucătar în bucătăria restaurantului „Andrei” este Carolina, primul maistru bucătar pe judeţul Cluj. Sala restaurantului este şi ea refăcută integral şi aşteaptă clienţii. Primii care vor beneficia de serviciile restaurantului „Andrei” vor fi cei 150 de participanţi la revelion.
În sala de restaurant, mesele erau pregătite pentru invitaţi. Aperitivele erau aşezate pe mese, băuturile scumpe aşteptau să fie deschise, iar meniul se anunţa unul special.
Deschiderea a fost făcută de Bebe Giurgiu, iar Marina şi formaţia ei au asigurat o muzică de calitate. A fost invitat să ia cuvântul Aurel Ilea, preşedintele APC Câmpia Turzii care, în calitatea sa oficială, a dorit conducerii complexului afaceri bune şi succes în tot ce vor intreprinde.

Administratorul complexului, Marin Pop, a prezentat întregul proiect „Andrei”, menţionând că acesta înseamnă hotel, restaurant, bar, teren de sport, spaţiu de joacă pentru copii, parcare şi spălătorie auto. Toţi oaspeţii au fost invitaţi să viziteze camerele hotelului, refăcute integral şi cu toate dotările necesare unui confort maxim.
Dan Gheorghieş, patronul ansamblului, ne-a spus că investiţia s-a ridicat la valoarea de 5 miliarde de lei, dar că mai sunt încă lucruri de făcut, aşadar până la final, suma pusă la bătaie va fi mult mai mare. Am întrebat de ce „Andrei”? Pentru că acesta este numele fiului lui Dan, un micuţ de 4 anişori, care nu s-a lăsat nicicum fotografiat. A stat cuminte toată seara, lângă tata şi lângă mama, dar a evitat aparatul de fotografiat.

Invitaţii s-au simţit bine la festivitatea de inaugurare. Au fost prezenţi reprezentanţi ai oficialităţilor, ai Poliţiei Câmpia Turzii, în frunte cu comandantul ei, oameni de afaceri, dar şi deputatul Virgil Pop, de data aceasta în calitate de văr al patronului.
Petrecerea a fost o reuşită şi a ţinut până târziu, în noapte.
Articolul şi imaginile sunt preluate din ediţia online a Ziarului 21

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce zici? De bine ori de rău, dar, la obiect!