5 dec. 2009

Pastila anti-plictiseală

Nu am tembelizor. Nu mă simt bine şi trebuie să "bolesc" în pat. Am luat leptopiseţul lângă mine şi am plecat la hălăduială ... virtuală!
 Mai întâi, am fost prin munţi, am vizitat un colţ de Rai, ... Nu l-am uitat nici pe George, cel care se luptă cu viaţa, pe Vania şi pe Andoni - chiar dacă s-au certat pe teme de ... politică! (oameni serioşi?!), pe radupress, ... Am ajuns la voluntarul dăştept, cel care întreabă şi ... şterge răspunsurile, şi l-am vizitat şi pe fratele lui, raducu, cel care se supără dacă îi dovedeşti minciuna. Am trecut şi pe la Blogul Anonim, cirstea florin, Maria Postu, olimpiu, flavius, Doro, spune pe scurt, Marian Oprea, oanaboncu, ...De la mihaela, am trecut la daurel, la Ionel, care revine după luna de miere.
Nici nu mai ştiu de la care dintre ei am învăţat că "Fericirea e ca o felie de tort: când nu o ai, tânjesti dupa ea; daca portia e prea mica, nu apuci sa-i simti gustul; daca e prea mare – ti se face greata; niciodata nu ti se pare suficient, oricât ai avea, si nu o apreciezi decât dupa ce se termina"! De-aia nu apuc eu la ea: tortul nu este pentru diabetici!
A propos de dulce, am trecut şi pe la albina Marta, apoi, pe rând, pe la cristian, cenanca, Andi , Ovidiu, mei, OMU, anamariadeleanu, giuliaszavo, iarinap, buburuza75, john, Madi, Lefter, strongvaleriana, ela, pe la George valahul, Timea, Dan, Brindusa, Cristian Lisandru sau Alex`andra noastră, tagore6699, Gabriela Savitsky, mickelasblog, cristian, modoro, Vali Cerna, calinhera, savulll, Ronin, edituramateescu, Adia, briza, Rareş, Marian, un Turdean de departe, Madi, Cosmin,...

Am mai fost şi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, ...

9 comentarii:

  1. Nu uiti pe nimeni ... niciodata ...
    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am obiceiul să uit ce-mi place. Ce nu-mi place mă străduiesc să uit. Şi nu reuşesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am bucurat sa ma aflu intr-o companie asa selecta...Insanatosire grabnica si multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne bucurăm, Stimată Doamnă, să consideraţi onorantă gaşca noastră, care se simte extrem de onorată de prezenţa Domniei Voastre printre noi.
    Sărbători Fericite tuturor şi în fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim8.12.09

    insanatosire grabnica, parca mai mult imi place cand esti usarnic si/mi spui ce ai mai vazut prin cele locuri umblate cu prietenul tau Ulise!

    RăspundețiȘtergere
  6. # Anonim: 1. Nu-mi plac anonimii, nici când îmi doresc însănătoşire grabnică. Mulţumesc. Mă tem că am luat-o deja pe pantă în jos şi finalul va fi ... sus, în deal. Dar, mor eu şi, abia după mine, speranţa!
    2. Nu înţeleg cuvântul "usarnic" sau "uşarnic"?
    3. Următorul drum cu Ulise va fi spre Mormântul lui Mihai Viteazu şi spre un prieten din Bogata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim18.12.09

    Cu intarzierea de rigoare, multamim de vizita si mai poftiti... Eu mai vin - rar, tacut si aproape neobservat.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Leptopiseţ"! Asta-i epocală!

    RăspundețiȘtergere
  9. # Gabriela Savitsky: Este numele de alint al unui mic laptop (încape în geantă sau raniţă şi este complectat cu alte scule şi modem), care mă ajută să fac în vârful muntelui ceea ce fac la computerul de-acasă (mai puţin scanare şi printare). Este un joc de cuvinte între scula - laptop şi intenţia - letopiseţ modern.
    Pentru că ţi-a plăcut, te mlestem: să n-ai parte de necazuri tot anul MMX!

    RăspundețiȘtergere

Ce zici? De bine ori de rău, dar, la obiect!